Ring til os​

Skriv til os​

Hydraulikslanger, der trænger til en opfriskning?

Har du en hydraulikslange, der ikke er, hvad den har været? Hos John’s Auto og Smedie kan vi give alle typer hydraulikslanger en opfriskning. Bor du i Kjellerup, Silkeborg eller Ikast, kan du snildt slå et smut forbi vores værksted i Kjellerup.

Vi kan reparere nuværende hydraulikslanger, der trænger til en ny reservedel. Er din hydraulikslange stået helt af, foretager vi også salg af hydraulikslanger. Har du f.eks. en hydraulikslange fra en landbrugsmaskine, kan vi hjælpe med den rette løsning.

Hurtig reparation af hydraulikslanger

Når du har en hydraulikslange, der skal repareres, kan vi klare det forholdsvist hurtigt. Tager du hydraulikslangen med hen på vores værksted, kan vi typisk klare reparationen inden for en halv time. Du skal derfor ikke vente i flere dage på, at du kan komme videre med dit arbejde igen.

Det er typisk meget forskelligt, hvilke typer af hydraulik-fittings, der skal bruges til diverse hydraulikslangemodeller med forskellige mål.

Vi har dog de fleste typer af hydraulik-fittings hjemme på værkstedet. Det er også med til at sikre dig en hurtig og nem reparation af dine hydraulikslanger.

Kontakt os for pris på en ny hydraulikslange

Vi er den helt rigtige løsning, hvis du skal have repareret din hydraulikslange i en fart. Vi udfører reparationen hurtigt og effektivt direkte på værkstedet.

Skal vi hjælpe dig med en billig reparation af din hydraulikslange? Kontakt os på telefon 86 88 88 30, eller skriv til os på e-mail info@johnsautoogsmedie.dk​.

 

​Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og beskriv den opgave du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

John's Auto og Smedie

CVR: 20798106

Adresse​

Tøndborgvej 64

8620 Kjellerup

Kontakt

Telefon: 86 88 88 30
E-mail: info@johnsautoogsmedie.dk

John''s Auto og Smedie
Tøndborgvej 64
8620 Kjellerup