4-hjulsudmåling

Føler du, at der er noget i vejen med dine hjul? Hos John’s Auto og Smedie kan vi tilbyde dig en 4-hjulsudmåling. Vi udfører 4-hjulsudmålinger på vores værksted i Kjellerup. Er du fra byen, Silkeborg, Ikast eller omegn, er vi det oplagte sted for dig til at få foretaget en 4-hjulsudmåling. Der er flere gode grunde til at få foretaget en 4-hjulsudmåling. Først og fremmest er det sikkerhedsmæssigt en god idé. Sidder dine hjul i den forkerte vinkel, kan det påvirke din sikkerhed under kørsel. Derudover er det økonomisk en fordel. Ved at få foretaget 4-hjulsudmåling jævnligt kan du mindske forekomsten af store og dyre skader.

Det skal du holde øje med

Det kan være fordelagtigt at få lavet en 4-hjulsudmåling jævnligt, og der er forskellige tegn, du kan holde øje med. Lægger du mærke til et af disse tegn ved din bil, er det en fordel at få foretaget en 4-hjulsudmåling med det samme.

Du skal holde øje med, om:

  • ​Bilen trækker til siden, når du kører.
  • ​Bilen kører ustabilt eller er svær at styre ordentligt.
  • ​Rattet ryster, når du drejer.
  • Rattet føles tungt, når du drejer.​
  • Der er ujævn slitage på et eller flere dæk på bilen.​
  • Du har ramt en kantsten.

Lad os hjælpe med en 4-hjulsudmåling

Oplever du et af ovenstående tegn, eller er det ved at være tid til en jævnlig 4-hjulsudmåling, kan vi hjælpe dig. Vi klarer det hurtigt og effektivt, så din bil kan køre optimalt igen. Vi har gode priser, hvor du sagtens kan få en billig løsning.

Vil du have en konkret pris på en 4-hjulsudmåling? Kontakt os på telefon 86 88 88 30 for et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive en e-mail til info@johnsautoogsmedie.dk​

Få et uforpligtende tilbud